Medieomtale av turboken Norgesturen

14359_Norgesturen_1
Drømmer du om å gå Norge på langs? Her finner du rute og praktiske tips både om du vil dele opp turen i flere etapper eller gå alt i ett!

Norgesturen er hele Norges nye turbok. Boka gir en detaljert beskrivelse av vakre turopplevelser i ditt nærmeste ferieland. Turene har varierende vanskelighetsgrad, fra enkle, familievennlige hytte-til-hytteturer, til mer utfordrende skiturer med telt, utenfor oppmerket løype.

Vårt langstrakte land byr på variert og spektakulær natur, fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Turhåndboka er basert på femten selvopplevde turer. Du får praktiske råd, detaljerte beskrivelser av rute, samt forslag til overnatting. Turene som er beskrevet i boka går fra sør mot nord, men det er selvfølgelig mulig å gå motsatt vei. Skiturene i boka kan gås som fottur om sommeren, og de fleste fotturene kan gås som skitur.

I boka finner du også praktiske råd om bekledning, pakking, sikkerhet og utstyr til både teltturen og hytteturen. Etter hver turbeskrivelse vil du se forslag til andre opplevelser og severdigheter i samme område. Bli inspirert og lag ditt eget tureventyr!

Skap familiens eget 71° nord-eventyr! Underveis på reisen mot nord kan du krydre turene med opplevelser som padling, hundespanntur, klatring i blåis, ridetur i fjellet, og overnatting i ishotell.

Og når du har gått alle turene i boka, ja da kan du si at du har gått Norge på langs!

Boka kan bestilles på Jæren Forlag, på lenken under her:

Boka kan også kjøpes i de fleste turbutikkene til alle landets Turistforeninger, i DNTs nettbutikk og bokhandlere over hele landet:

«Norgesturen» var Månedens Bok i Bokklubben Villmarksliv i januar 2021:

Se omtale av boken her:

Norgesturen – Inger Karin Natlandsmyr – Paperback (9788293351832) » Bokklubben

Mediesaker om boken ved lansering:

Stavanger Aftenblad 29.august 2020

Jærbladet 7.august 2020

NRK Rogaland Ettermiddagslokalen 6.august 2020

Her kan du lytte:

https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-rogaland/sesong/202008/DKRO02015020#t=1h7m

Tursenteret til Stavanger Turistforening september 2020

Høstens turbokanbefaling i Tursenteret:

TV Vest

Boken har også vært omtalt i reisemagasinet Reiselyst, friluftsmagasinet Friluftsliv, personlig intervju i magasinet KK, intervju med NTB – og i lokalavisen Hillevåg Avis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s