Skorovatn – Børgefjellbua

 

DSCN0896
Skorovatn

 

 

En nydelig sommerdag på sykkelsetet. Blomsterenger og speilblanke vann var kulisser på den fine sykkelturen fra Børgefjellbua til Skorovatn i august 2017.

 

 

5.august 2017 Børgefjellbua – Skorovatn

Jeg syklet i deilig varmt sommervær sørover på lite trafikkerte veier. Fort og lett gjennom den søte angen av vakre rosa og lilla lupiner og blomsterenger i veikanten. Vannet Limingen lå blått og blankt og speilet skogene rundt. Så gikk turen opp over et fjell, der jeg så både en rev og en flott tiur-røy i veien.

Jan Halvor og Juni fisket og handlet, og møtte meg langs veien med iced coffee og sjokoladekjeks. Kneet begynte å verke da jeg hadde ca. 12 km igjen, så derfra tok jeg det litt roligere. Jeg fikk også se en flott elg som stod i furuskogkanten og tittet på meg på andre siden av myra.

Jeg viser ganske godt igjen, med en gul refleksvest flagrende ytterst på en stav som står ut fra bagasjebrettet. Avsluttet ved siden av den store statuen av bjørnen i Skorovatn.

59 km

 

Jeg syklet denne etappen fra Børgefjellbua i nord til Skorovatn i sør. Siden etappen er en del av NPL i retningen Lindesnes til Nordkapp, så følger overskriften på etappen alltid retning sør mot nord.

 

IMG_1675
Elgen på andre side av myra

 

Harde fakta:

59 km
Når: 5.august 2017
Hvordan: På sykkel
Hvem: Inger Karin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s